Alkoholin vaikutukset ensitreffeillä: Kolmasosa unohtaa deitin nimen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tuoreen selvityksen mukaan joka kolmas brittiläinen nainen on unohtanut treffikumppaninsa nimen alkoholin takia. Deittisivusto Flirtinin tekemän selvityksen mukaan ihmiset pelkäävät muitakin alkoholin juomisen mahdollisia seurauksia ensitreffeillä.

Osa ottaa rohkaisuryyppyä ennen treffi-iltaa, jotta ahdistus laantuisi ja pystyisi rentoutumaan enemmän omaksi itsekseen. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että hermostuneisuus ennen treffejä on täysin normaalia.

– Ei ole haitaksi juoda juoma hermoja helpottamaan, mutta jos yhdestä juomasta tulee kymmenen, siitä voi tulla ongelma, Flirtinin kasvumarkkinointiasiantuntija ja deittailuekspertti Anastasii Pochotna muistuttaa.

– Siksi rohkaisemme käyttäjiämme flirttailemaan jo sovelluksessa ja tutustumaan kunnolla treffikumppaniinsa ennen deittailua.