Drew Barrymore sai Spaissari-Gerin kyytiinsä – alkoi heti järjestää treffejä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Drew Barrymore on alkanut juontamaan omaa keskusteluohjelmaa, joka kantaa naisen nimeä. Nyt hän on saanut vieraakseen Spice Girls -tyttöbändistä aikoinaan tunnetuksi tulleen Geri Halliwell-Hornerin, jonka Drew Barrymore nappasi autonsa kyytiin.

The Drew Barrymore Show on alkanut niittämään suosiota myös YouTubessa, jossa kanavalla on jo yli miljoona tilaajaa. Tuoreimmalla videolla Drew Barrymore hakee autonsa kyytiin Geri Halliwell-Hornerin, jonka hän haluaa viedä maailman parhaalle In-N-Out -pikaruokalan hampurilaiselle.

Automatkan aikana naiset juttelevat myös perheistä ja parisuhteista. Käy ilmi, että Drew Barrymore on tällä hetkellä sinkku. Sen kuultuaan Geri haluaa heti alkaa järjestämään naiselle treffiseuraa ja kertoo, että hän on onnistuneesti parittanut muitakin ystäviään. Barrymore kertoo, että hän haluaa aikuisen työssäkäyvän miehen, joka on kiltti ja hyväsydäminen.