Nicki Minaj työskenteli aiemmin kalaravintolassa – tämä työssä oli pahinta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Arvostettu muotijulkaisu Vogue on jo vuosia pitänyt YouTube-kanavallaan suosittua videohaastattelusarjaa, jossa julkkiksilta kysytään nopeaan tahtiin 73 kysymystä. Tällä kertaa Voguen haastateltavaksi pääsi räppäri Nicki Minaj.

Yleensä haastattelija kutsutaan julkkiksen kotiin, jota tähdet esittelevät samalla kun he vastaavat kysymyksiin. Nicki Minaj ei kuitenkaan halunnut pitää haastattelua kotonaan vaan päätti esitellä toimittajalle hänen kaunista studiotilaansa, joka sijaitsee upealla paikalla Kalifornian Malibussa.

Nicki Minaj esittelee videolla miten hänen kappaleensa syntyvät ja räppää hieman myös toimittajan pyynnöstä ilman taustamusiikkia. Nicki Minaj kertoo, että hän itse liikuttuu aina kuunnellessaan Adelen Hello-kappaletta. Nainen kertoi myös hänen työstään 17 vuotta sitten kalaravintola Red Lobsterissa. Pahinta työssä oli tähden mukaan jatkuva ravintolalta haisevien vaatteiden peseminen.