Muistatko Ariel Winterin? Avautui karusta nykytilanteestaan: ”En halua teeskennellä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alex Dunphyn roolista Modern Family -sarjasta tunnettu näyttelijä Ariel Winter kertoo, että hän joutuu ottamaan mielenterveysongelmiinsa lukuisia lääkkeitä. Hän haluaa kertoa avoimesti ongelmistaan, koska uskoo, että teeskenteleminen olisi väärin.

– En halua olla täällä ja teeskennellä, että voin elää elämääni ihan hyvin ilman lääkitystä, vaikka en voi. Eivätkä monet tuntemani ihmiset myöskään voi, Ariel Winter kertoi vieraillessaan Broad Ideas with Rachel Bilson and Olivia Allenin podcastissa.

Ariel on käynyt terapiassa kymmenen vuoden ajan, ja näyttelijä myöntää, että hän on edelleen matkalla mielenterveytensä kanssa.

– Aloitin terapian 15-vuotiaana, ja uskon, että sain lääkkeitä ensimmäisen kerran luultavasti 16-vuotiaana. Ja se oli todella vaikeaa löytää oikeat lääkkeet. Se kesti todella kauan, hän myöntää ja kertoo lääkityksen vaikuttaneen ajan kanssa myös hänen aineenvaihduntaansa ja siten painoonsa.