Valkoisesta talosta löytynyt kokaiinipussi yhä mysteeri – löytyi säilytyslokerosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen hallinnollisesta rakennuksesta, Valkoisesta talosta, löydettiin hiljattain mystinen kokaiinipussi. Yhdysvaltojen salainen palvelu aloitti asiasta tutkinnan, mutta se päätettiin ainoastaan 11 päivää myöhemmin, koska ammattilaiset eivät omien sanojensa mukaan pystyneet selvittämään kenelle huumeet kuuluivat.

Moni on kummastellut asiaa, kuinka ihmeessä Yhdysvaltojen ykkösporukka ei pysty selvittämään 500 epäillyn joukosta henkilöä, joka on vienyt huumeita Yhdysvaltojen yhteen, ehkäpä jopa tarkimmin vartioituun, hallinnolliseen rakennukseen. Daily Mail on nyt saanut haltuunsa kuvia kokaiinipussista.

Huumeet ovat olleet kaapissa numero 50, lähellä Valkoisen talon West Executive -tilaa. Liittovaltion tutkijat kertoivat edustajainhuoneen lainsäätäjille yksityisessä tiedotustilaisuudessa heinäkuussa, etteivät he pystyneet selvittämään, kuka jätti kokaiinin kaappiin.

Valvontakameran kuvamateriaalia puuttui juuri kyseiseltä alueelta, eikä pussissa ollut sormenjälkiä tai DNA:ta. Bidenin presidenttipari ei ollut kyseisenä ajankohtana talossa, mutta heidän huumausaineista aiemmin riippuvainen poikansa Hunter Biden oli vieraillut Valkoisessa talossa muutamaa päivää aiemmin.

– Tiedätteko kuinka monta valvontakameraa heillä on tilannehuoneen etuovea vastapäätä? Olen oppinut tuntemaan salaisen palvelun toiminnan todella hyvin, enkä voi kertoa enempää heistä, mutta he ovat uskomattomia. Uskon, että he tietävät kaiken, sillä he ovat todella älykkäitä ja hyviä siinä, mitä tekevät, Trump kertoi Sunday Morning Futures -ohjelmassa tutkinnan päättymisen jälkeen vihjaillen, että joku tietää pakostakin jotain, mutta tieto on salattu.