Kourtney Kardashian palasi näyttävästi someen – yläosattomissa intiimeissä puuhissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kourtney Kardashian ja Blink-182 -yhtyeestä tunnetuksi tullut rumpali Travis Barker saivat poikavauvan aiemmin tässä kuussa. Pariskunta päätti antaa ensimmäiselle yhteiselle lapsekseen nimeksi Rocky Thirteen.

Kourtney Kardashian on ollut poissa sosiaalisesta mediasta jo useamman viikon. Nainen ei ole päivittänyt Instagram-kanavalleen mitään lapsen syntymän jälkeen. Moni on odottanut kuumeisesti kuvia pariskunnan vauvasta, mutta niitä ei taida olla vielä hetkeen luvassa.

Nyt Kourtney Kardashian päätti rikkoa somehiljaisuutensa hänen miehensä syntymäpäivän kunniaksi. Nainen julkaisi ennennäkemättömiä kuvia raskausajalta. Kuvissa Kardashian on viimeisillään raskaana ja poseeraa ilman yläosaa. Travis Barker halailee vaimoaan ja pitää häntä rinnoista kiinni.

– Sinä teet kaikki unelmani todeksi ja tunnen olevani siunattu kun minulla on sinut, Kourtney Kardashian kirjoittaa kuvatekstissään.