Emily Ratajkowski pakarat paljaana – esitteli uusia uima-asujaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen huippumalli Emily Ratajkowski on toiminut monille huippumerkeille mallina ja mainoskasvona. Nainen on perustanut vuosia sitten myös oman uimapukuja ja ranta-asuja valmistavan Inamorata-vaatemerkin.

On sanomattakin selvää, että Emily Ratajkowski toimii usein oman vaatemerkkinsä mallina. Nyt nainen on poseerannut Inamoratan uusissa mainoskuvissa, joissa tähti esittelee uusia melko rohkeita ja naisellisia bikinimalleja.

Uusissa bikinimalleissa ei ole tuhlailtu kangasta. Bikinit näyttävät paljon paljasta pintaa ja koostuvat kapeista kangaskaistaleista ja naruista. Bikinien alaosat ovat malliltaan korkeavyötäröisiä tangoja, joista osa on koristelty röyhelöin ja osassa on takana tyttömäinen rusetti.