Eva Longoria ilman meikkiä videolla: ”Ette edes tunnista minua”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Eva Longoria on tunnettu suklaisen ruskeista pitkistä hiuksista, jotka on yleensä stailattu tyylikkäille laineille. Taannoin nainen esitteli kuitenkin sosiaalisessa mediassa hieman sähäkämmän uuden tyylinsä, jossa hänellä on polkkamittaiset hiukset, jotka on suoristettu.

Nyt 48-vuotias Eva Longoria nähdään Voguen julkaisemalla videolla, jossa hän esittelee hänen ihonhoitoon ja meikkaamiseen liittyvät rutiininsa. Nainen aloittaa videon täysin puhtailla kasvoilla ja tokaisee, että katsojat tuskin tunnistavat häntä ilman meikkiä. Latinonaisena Eva Longoria kertoo meikkaavansa melko vahvan meikin jokaisena päivänä.

Tähti pitää hyvää huolta ihostaan ja keskittyy etenkin silmänalusten syväkosteuttamiseen ennen meikkaamista. Eva Longoria antaa myös vinkkinä yli 40-vuotiaille naisille, että puuteroinnin kanssa kannattaa käyttää kevyttä kättä, koska puuteri voi saada ihon näyttämään kuivemmalta ja ryppyisemmältä.