Sara nautiskeli auringosta biksuissa – näyttävät otokset someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina huippumallien A-sarjaan lukeutunut ja viime aikoina hieman vähemmän otsikoissa paistatellut Sara Sampaio on syntynyt Oportossa Portugalissa vuonna 1991. Hän lukeutuu tämän hetken kuumimpiin malleihin, joilla riittää jatkuvasti töitä.

Tällä kertaa Sampaio poseeraa upeissa lomakuvissaan Malediiveillä, jossa hän on nauttinut allaspäivästä tyylikkäästi biksuissa. Hänelle maistui auringon alla lekottelemassa, joka kuvattiin myös somekuviin.

Sara Sampaio on työskennellyt uransa aikana Victoria’s Secretin lisäksi muun muassa Calzedonia-brändin leivissä. Hänet on nähty myös GQ, Elle, Vogue ja Glamour -lehdissä mallina. Nykyisin 31-vuotias kaunotar aloitti uransa 15-vuotiaana. Hän herkistyi taannoin kyyneliin saadessaan ensikerran selkäänsä Victorian enkelten siivet.