Nainen yllättyi toden teolla – ovelle ilmestyi 20 000 dollarilla raaputusarpoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Massachusettsin osavaltiossa Yhdysvalloissa asuva Danielle Alexandrov yllättyi taannoin toden teolla. FedEx-kuriiriyhtiö toimitti hänen ovelleen painavan paketin, joka oli täynnä raaputusarpoja. Hän ei ollut itse tilannut niitä.

– Avasin laatikon ja se oli täynnä raaputusarpoja. Mietin, onko kyseessä vitsi. Katsoin kuittia ja huomasin arpojen arvon olevan 20 000 dollaria, Alexandrov kuvaili.

Laatikkoon kirjoitetusta osoitteesta kävi ilmi, että arvat oli tarkoitettu Kenyon’s Market -nimiseen kauppaan. Alexandrov otti yhteyttä liikkeeseen, ja pian arvat saatiin niiden oikeaan osoitteeseen. Arvoista ei olisi ollut naiselle itselleen juurikaan hyötyä, sillä ne aktivoidaan vasta kaupassa.

– Jos joku yrittäisi ottaa jonkin näistä arvoista, kyseessä olisi voittoarpa ja hän yrittäisi lunastaa sen, ei se onnistuisi. Kauppa saisi ilmoituksen asiasta, eikä voittosummaa olisi mahdollista lunastaa, Massachusetts State Lotteryn edustaja kertoi New York Post -lehden mukaan.