Vanginvartijat pitivät salaisia orgioita – poreallas iloittelukeskuksena

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Belgian suurin vankila on keskellä valtavaa skandaalia, jossa vartijoiden on kerrottu järjestäneen valtavia orgioita keskenään. Henkilökunta on harrastanut vapaa-ajallaan poreallasjuhlia, joissa on harrastettu villiä intiimiä puuhastelua ja mässäilty irtosuhteilla.

Skandaalissa on mukana kymmenen Belgian Liègen kaupungin lähellä sijaitsevan Lantinin vankilan vartijaa ja muuta työntekijää. Vaikka juhlat ovat olleet työajan ulkopuolella, on joidenkin osallistujien kanssakäyminen jatkunut vankilan työvuorojen aikana juhlien jälkimainingissa. Belgialainen uutislehti Sudinfo kertoo, että yksi vankilan työntekijöistä on kuin kyltymätön nymfomaani.

Naisen on väitetty vaativan yhdyntää työkavereiltaan. Poreallas on yhden vartijan omistama, mutta juhlat on suunniteltu yhdessä. Osallistujille on jaettu rannekkeet, jonka värin perusteella kumppani määräytyi kullakin tapaamiskerralla. Orgioissa on ollut osallisena myös korkea-arvoinen virkamies, joka salli toimistonsa juhlien tyyssijaksi vankilan työvuorojen aikana. Ainakin yhden vartijan on myös väitetty harrastaneen intiimiä kanssakäymistä myös vankien kanssa. Juttu on aiheuttanut suuresti kohua Belgiassa.