Flow julkisti ensi vuoden ensimmäiset esiintyjät – mukana muun muassa Pulp

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingin Flow Festival juhlistaa ensi kesänä 20-vuotista taivaltaan. Tapahtuman ensi vuoden ensimmäiset esiintyjät on nyt paljastettu. Tapahtuma järjestetään Helsingin Suvilahdessa 9.-11. elokuuta 2024. Tapahtumassa luvataan esiintyvän lähes 150 artistia.

Ensimmäisiä ulkomaalaisia julkistuksia ovat taannoin paluun esiintymislavoille tehnyt brittipopin legenda Pulp, brittiläinen elektronisen musiikin suurnimi Fred again, Radiohead-muusikoiden yhtye The Smile ja arvostettu yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä PJ Harvey. Lavalle nousevat myös yhdysvaltalainen hiphop-artisti Denzel Curry, brittiläinen poptähti Jessie Ware ja popmusiikin nouseva nimi Kenya Grace.

DJ- ja klubimusiikkia tarjoavat Overmono, Herrensauna ja ikoninen kulbikonsepti Body & Soul. Kotimaisia nimiä edustavat Ibe, Arppa & Sunnuntin Seireenit, Antti Autio, Veneri Pohjola: Monkey Mind -kokoonpano, Tinyhawk & Bizzarro ja Joalin.

Flow Festival 2024 järjestetään Helsingin Suvilahdessa 9.-11. elokuuta 2024. Tapahtumassa luvataan esiintyvän lähes 150 artistia. Festivaalin kolmen päivän liput ovat nyt myynnissä.