MTV-teiniäidillä on nyt seitsemän lasta – kaksoset saivat erikoiset nimet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan Teen Mom 2 -sarjassa esiintyvä Kailyn Lowry on nyt seitsemän lapsen äiti. Hän myösi hiljattain vasta synnyttäneensä viidennen poikansa vuoden 2022 marraskuussa. Äskettäin hän sai kaksi lasta lisää, kaksostytön ja -pojan. Hän kertoi raskaudesta vain päiviä ennen synnytystä.

Kailyn Lowry paljasti Barely Famous -podcastinsa olevansa jälleen raskaana. Hän kertoi vieraana ollellee Allison Kuchille, että odotti kuudetta ja seitsemättä lastaan. The Sun varmisti pian tämän jälkeen kahdesta erillisestä lähteestä, että kaksoset ovat syntyneet ja ne ovat tyttö ja poika. Kaksosten isä on hänen poikaystävänsä Elijah Scott, joka on myös hänen viidennen poikansa isä.

Lapsille on annettu erikoiset nimet. Poika on Iverson ja tyttö Valley. Fanit ovat kummastelleet etenkin tyttölapsen nimeä, sillä naisen kuusi muuta lasta ovat poikia ja hän on hartaasti toivonut tyttöä perheeseen. Nimeksi olisi voinut kuvitella jotain toisenlaista. Keskustelupalstat käyvät kuumina aiheen ympärillä.

Raskaus tapahtui juuri ennen perheen äskettäistä lomaa Thaimaahan. Lowry vitsaili tulleensa kotiin parin pysyvän matkamuiston kanssa. Lowry kertoi aiemmin, että hän oli palaamassa televisioon uuden realitysarjan merkeissä juuri ennen kuin hän sai tietää olevansa raskaana viidennelle pojalleen. Hän vetäytyi projektista yksityisyytensä vuoksi. Pian hän kasvattaa seitsemää lasta, ja tämä saattaa antaa naiselle aiempaakin tuotteliaamman sopimuksen. Lowry on sanonut, että nyt lapset saavat riittää.

Kaksosten ja viime vuonna syntyneen Rion Lisäksi 31-vuotiaalla on kolmevuotias Creed ja kuusivuotias Lux entisen miehensä Chris Lopezin kanssa sekä yhdeksänvuotias Lincoln Javi Marroquinin kanssa, ja 13-vuotias poika nimeltä Isaac ex-mies Jo Riveran kanssa. Toisin sanoen naisella on seitsemän lasta neljän eri miehen kanssa.

https://www.instagram.com/p/CzrTr1APG5-/