Sara Chafakin uimapuku oli paljastaa liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomena aikoinaan tunnetuksi tullut Sara Chafak on nähty myös realitysarjoissa, kuten Rikkaat ja rahattomat, johon hän osallistui silloisen kumppaninsa Jeffrey Lawmanin kanssa. Sittemmin suhde päättyi ja Sara on viime aikoina ehtinyt lekotella monilla lomareissuilla – tai ainakin kuvissa.

Nyt Chafak on esitellyt upeaa vartalaan asussa, joka oli hetki hetkeltä paljastaa liikaa paljasta pintaa. Asu kuitenkin pysyi paikallaan, kuten yleensä käy. Kovin suurta jumppaamista ei kuitenkaan olisi tarvittu.

Taannoin Sara Chafak julkaisi videon, jossa nähtiin miten hän treenaa kuntosalilla. Hän esitteli videolla treeniinsä kuuluvia liikkeitä ja käytti vastuksena lähinnä omaa kehonpainoaan liikkeissä. Hän treenasi siten ylävartaloa, vatsalihaksia ja jalkoja. Lopuksi Chafak teki vielä kyykkyjä pitäen samalla levypainoa sylissään.