Mies esittelee epäonnistunutta linnunpelätintä viraalivideolla: ”Tein vahingossa harakkajumalan”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Omaa puutarhaa tai pihaa voi yrittää suojella lintujen tihutöiltä linnunpelättimen avulla. Aina linnunpelättimetkään eivät kuitenkaan tuota toivotunlaista tulosta, kuten eräs australialaismies huomasi.

Uudessa Etelä-Walesissa asuva Giulio Cuzzilla halusi hätyyttää pois linnut, jotka varastivat hänen lemmikkikissansa ruokia. Hän luki pöllöä esittävien patsaiden pelottavan harakat tiehensä. Cuzzilla päätti säästää rahaa ja tehdä pöllön itse paperimassasta.

Cuzzillan tee-se-itse-pöllöpatsas vaikutti toimivan alkuun. Pian harakat alkoivat kuitenkin lähestymään linnunpelätintä ja käyttäytyä tavalla, joka toi Cuzzillan mieleen palvontamenot.

– Tein vahingossa harakkajumalan, Cuzzilla kirjoitti TikTokissa.

Lintuasiantuntija Gisela Kaplan kommentoi Yahoo-uutissivustolle harakoiden yrittäneen todellisuudessa häätää pöllöpatsasta pois sen palvomisen sijaan. Cuzzillan mukaan hän on sittemmin alkanut pitämään pihallaan oleskelevista harakoista, kuvaillen niitä hauskoiksi ja söpöiksi.

@givlivs_x I accidentally made a Magpie god, #fyp #magpie #god #worship ♬ The Funny Bassoon – Eitan Epstein Music