Robert Pattinson ja Suki Waterhouse odottavat ensimmäistä lastaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuuluisa brittiläinen pariskunta Suki Waterhouse ja Robert Pattinson odottaa perheenlisäystä. Muusikkona ja näyttelijänä tunnettu Waterhouse paljasti uutisen sunnuntaina esiintyessään Corona Capital Festival -tapahtumassa Mexicossa.

– Päätin pukeutua tänään erityisen kimaltelevasti, sillä luulin sen vievän huomionne pois muista asioista. En tiedä toimiiko se, Waterhouse kertoi paljastaessaan raskausvatsansa yleisölle.

Waterhouse esiintyi lavalla vaaleanpunaisessa glitter-mekossa ja höyhenpeitteisessä takissa. Page Six -sivuston mukaan huhut tähden mahdollisesta raskaudesta lähtivät liikkeelle jo lokakuussa.

Suki Waterhouse ja Robert Pattinson yhdistettiin toisiinsa romanttisessa mielessä ensi kertaa vuonna 2018. Pariskunta ei ole pitänyt suhteestaan kovaa ääntä mediassa. Heidät on kuitenkin nähty yhdessä julkisuudessa läheisissä tunnelmissa muun muassa viime vuorra Diorin muotinäytöksessä Egyptin Gizassa.