Jim Carreyn huhuttiin palaavan Grinch-rooliin – sitten tuli täystyrmäys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Jim Carrey näytteli lastenkirjailija Dr. Seussin luomaa joulua vihaavaa vihreää peikkoa vuonna 2000 ilmestyneessä The Grinch -elokuvassa. Viime viikkoina mediassa on levinnyt huhuja, joiden mukaan koomikko olisi palaamassa rooliinsa.

Giant Freaking Robot -sivusto julkaisi 21. marraskuuta uutisen, jonka mukaan The Grinch -elokuva saisi jatkoa. Uutisessa väitettiin, että myös Carrey olisi mukana jatko-osassa. Näyttelijän edustaja on kuitenkin torpannut väitteen People-lehdelle.

– Siinä ei ole mitään totuutta, että Jim palaisi Grinchin rooliin The Grinchin jatko-osassa, Carreyn edustaja kommentoi.

Jim Carrey vihjasi viime vuonna aikovansa vetäytyä eläkkeelle elokuvien parista. Tähti ei myöskään mielellään näyttele elokuviensa jatko-osissa. Carrey on kuitenkin tehnyt urallaan myös poikkeuksia, sillä hänet on nähty jatko-osissa Ace Ventura – luonto kutsuu, Nuija ja tosinuija kaks sekä Sonic the Movie 2.