Vuoristorata jumiutui – ihmiset jäivät roikkumaan tunniksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Universal Studios Florida -teemapuiston vuoristoradalla koettiin kauhunhetkiä kiitospäivän iltana. Yhdysvaltojen Orlandossa huvittelua viettäneet hurjapäät jäivät jumiin pystysuoraan nousuun vuoristorata Rip Ride Rockitissa.

– Kävelimme ulos puistosta, koska oli huvipuiston sulkemisaika ja näimme ihmisiä ottamassa kuvia Rip Ride Rockitista. Ihmettelimme tilannetta, kunnes katsoimme ylös ja näimme huvipuistovieraita jumissa vuoristoradan kyydissä, puistossa samaan aikaan vieraillut Dennis Malesky sanoi Fox 13 -uutiskanavalle.

– Pian tämän jälkeen palokunta saapui paikalle, mutta mitään ei tapahtunut pitkään aikaan.

Ihmiset olivat laitteessa jumissa ainakin tunnin ajan. Vuoristoradassa noustaan ensin yli 50 metrin korkeuteen ja tullaan sitten alas silmukoita pyörien.