Farrah Abraham seurustellut syyskuusta – pokasi oman faninsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkiskaunotar Farrah Abraham tuli taannoin tunnetuksi 16 and Pregnant ja Teen Mom -realitysarjojen kautta. Nyt 32-vuotias realitytähti on matkustanut uuden, samanikäisen miehensä kanssa Turks ja Caicossaarille viettämään kiitospäivää.

Kansakunta on naisen sosiaalisen median lomakuvien jälkeen palanut halusta tietää, kuka Farrah Abrahamin vierellä poseerannut mysteerimies on. Pian selvisi, että mies on Abrahamin pitkäaikainen fani, joka on liehitellyt realitytähteä ensimmäisen kerran OnlyFansin kautta jo vuonna 2021.

TMZ tietää kertoa, että kaksikon tiet kohtasivat myöhemmin treffisovelluksessa ja he alkoivat tutustua. Tutustuminen on edelleen käynnissä ja mies on allekirjoittanut Farrah Abrahamin pyynnöstä vaitiolosopimuksen suhteeseen liittyen. Abrahamilla on ollut epäonnea parisuhteissaan, joten hän on palkannut avukseen deittivalmentajan.

Miehestä tiedetään, että hän on absolutisti, joka työskentelee teknologian, myynnin ja markkinoinnin alalla. Hän myös osti itselleen asunnon Farrahin talon läheltä sen jälkeen, kun pari aloitti seurustelun tänä vuonna syyskuun loppupuolella.