Shannen Doherty aloittaa podcastin – puhuu syövästä, rakkaudesta ja elämästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hills 90210 -sarjassa näytellyt Shannen Doherty on sairastanut pitkään rintasyöpää, joka on levinnyt myös hänen aivoihinsa. Yksityiselämässäkin on tapahtunut tänä vuonna suuria myllerryksiä, kun hän erosi huhtikuussa 11 vuoden avioliiton jälkeen aviomiehestään Kurt Iswarienkosta.

Nyt Shannen Doherty on paljastanut alkavansa tekemään omaa podcastia, joka kantaa nimeä Let’s Be Clear with Shannen Doherty. Podcastissa hän haluaa puhua vaiherikkaasta elämästään, joka on kymmenien vuosien ajan ollut median valokeilassa.

Podcastin ensimmäinen jakso julkaistaan 6. joulukuuta. Tähti haluaa People-sivuston mukaan puhua hänen elämänsä eri vaiheista ja etenkin uran käännekohdista. Podcastissa tullaan myös laajasti käsittelemään Shannen Dohertyn elämää ja taistelua syöpää vastaan. Sen lisäksi hän haluaa puhua rakkauselämästäänkin, joka on viime aikoina ollut kivikkoista.