Emma Chamberlain arvosteli kuumimmat trendit – mukana housujen puuttuminen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Emma Chamberlain on todella suosittu YouTube-tähti, joka on luonut omalle kanavalleen videosisältöä jo useamman vuoden ajan. Muutamassa vuodessa nainen on onnistunut saamaan kanavalleen tilaajia yli 12 miljoonaa ja hän on tuottanut videosisältöä lähes 300 videon verran.

Emma Chamberlain on julkkikseksi tultuaan päässyt sisään myös muodin maailmaan. Nainen saa jatkuvasti kutsuja eri tapahtumiin ja pääsee punaisille matoille poseeraamaan kameroille muotisuunnittelijoiden upeissa luomuksissa. Nyt tähti laitettiin arvostelemaan tämän vuoden kuumimmat trendit.

Vogue on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa Emma Chamberlain arvostelee tänä vuonna eniten puhuttaneita trendejä ja muotivirtauksia. Ensimmäisenä naisen mielipidettä kysyttiin trendiin, jossa asusta puuttuu housut. Alaosan virkaa toimittavat sukkahousut ja pikkuhousut. Tästä trendistä nainen piti erityisesti ja on pukeutunut sen mukaan itsekin.

Nainen piti myös tomaattitytön estetiikasta ja siitä, että naiset pukeutuvat arvokkaan näköisesti jakkupukuihin ja maskuliinisiin pitkiin trenssitakkeihin. Yli muiden oli kuitenkin tyyli, jossa naiset näyttivät olevan kuin isoäitejä rannikolla.