90 Päivää morsiamena Daniele paljastaa: ”Yohanilla salarakas jo kaksi vuotta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -sarjassa nähty pariskunta, Daniele Gates ja Yohan Geronimo, ovat eronneet jo aikapäiviä sitten. Neljännen kauden studiojaksossa kuultiin, että Yohan ei enää rakasta Danielea. Kaikki eivät välttämättä tiedä, mutta Yohanilla oli salasuhde toiseen naiseen kahden vuoden ajan.

Daniele sai sosiaalisessa mediassa viestin naiselta, joka kertoi olleensa Yohanin kanssa suhteessa kahden vuoden ajan, vaikka mies on Danielen kanssa naimisissa. Suhde oli alkanut kuukausi sen jälkeen, kun Yohan ja Daniele olivat menneet naimisiin.

– Hän kirjoitti ja kysyi, olemmeko todella eroamassa. Vastasin, että kyllä, enkä aio käyttää enää yhtään energiaa tähän suhteeseen, Daniele kertoo televisiokameroille pakatessaan tavaroitaan.

Daniele kertoo, että Yohan on pettänyt häntä koko avioliiton ajan. Uskottomuus on ollut systemaattista ja suunniteltua. Amerikkalainen Daniele on äimistynyt, että joku voi olla niin julma ja ilkeä, mutta syyttää itseään liian ruusunpunaisista unelmista. Daniele muutti Yohanin luokse Dominikaaniseen tasavaltaan ja joutui pian törmäyskurssille kulttuurierojen vuoksi. Lisäksi pariskunnan huima ikäero rasitti suhdetta. Danielen mukaan Yohanin käytös muuttui välittömästi sen jälkeen, kun hän muutti miehen kotimaahan.