Diandra sairastui juuri ennen linnan juhlia: ”Kaiken maailman lääkkeet käytössä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Diandra paljasti taannoin saaneensa kutsun Linnan juhliin, jotka järjestetään perinteiseen tapaan tänään itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta. Diadra kertoi aiemmin ikävästä takaiskusta. Hän nimittäin kärsii silmätulehduksesta, joka on aiheuttanut yllättäviäkin tilanteita keikoilla.

– Mulle iski totta kai juuri tähän kiireisimpään aikaan ihan hurja silmätulehdus. Nyt on kaiken maailman lääkkeet käytössä, Diandra kertoi Instagramin 24 tunnin aikana katoavissa tarinoissaan.

– On ollut vähän stressaavaa esiintyä joka ilta, ja sitten on ollut sellainen fiilis että apua, tuijottaako kaikki vaan mun silmää, laulaja avautui.

Julkisuuteen alun perin vuoden 2012 Idols-voiton jälkeen noussut Diandra on ollut mukana Linnan juhlissa aikaisemminkin, mutta hieman toisenlaisessa roolissa. Hän oli nimittäin esiintymässä vuosien 2017 ja 2020 juhlissa Kaartin Combon solistina. Tänä vuonna Kaartin Combon solistina on laulaja Ilta.