Beyoncesta kohta miljardööri? Varallisuus kasvoi kiertueen siivittämänä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen laulaja Beyonce saattaa olla seuraava miljardöörin statuksen saava tähti. Poptähden nettovarallisuuden arvioidaan Forbes-talouslehden mukaan kasvaneen tänä vuonna lähes 300 miljoonalla dollarilla. Se on nyt noin 800 miljoonaa dollaria.

Beyoncen nettovarallisuuden kasvun taustalla on erityisesti menestyksekäs Renaissance-kiertue. Tähti esiintyi tänä vuonna maailmankiertueensa merkeissä monissa Euroopan maissa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Kiertueen arvoidaan tuottaneen yhteensä 100 miljoonaa dollaria.

Forbesin mukaan Beyoncen musiikkikatalogin arvo on tällä hetkellä noin 300 miljoonaa dollaria. Loput tähden nettovarallisuudesta on tähden ja hänen aviomiehensä Jay-Z:n yhteisestä omaisuudesta ja Beyoncen oman Parkwood Entertainment -yhtiön omistusosuudesta.

Beyonce on Forbesin Yhdysvaltojen rikkaimpien itse tienanneiden naisten listan sijalla 48. Laulaja osti kesäkuussa yhdessä Jay-Z:n kanssa Kalifornian Malibussa sijaitsevan 200 miljoonan dollarin kartanon. Sen uskotaan olevan Kalifornian historian kallein koti.