Mitä ihmettä? Amanda Bynes lopettaa podcastin heti aloittamisen jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Amanda Bynes on tehnyt paluun takaisin julkisuuteen sen jälkeen, kun hän hakeutui mielenterveyshoitoon. Hän aloitti äskettäin yhteistyön hoidossa tapaaman ystävänsä kanssa ja he ovat luoneet uuden podcastin nimeltään Amanda Bynes and Paul Sieminski. Ensimmäisessä jaksossa on haastateltu Los Angelesissa asuvan tatuointitaiteilijan Dahlia Mothia.

Nyt Bynes on kuitenkin ilmoittanut, että podcast lopetetaan. Syynä on se, että he eivät saa tarpeeksi nimekkäitä vieraita haastateltavaksi. Hän ilmoitti Instagramissa faneilleen, että podcast jää tauolle määrittelemättömäksi ajaksi.

– Joten vaikka podcastilla on mennyt todella hyvin ja palaute on ollut mahtavaa, aion pitää sen toistaiseksi tauolla. Emme pysty saamaan esitykseen sellaisia vieraita kuin haluaisin, kuten vaikkapa Jack Harlow tai Drake tai Post Malone, Amanda Bynes kertoi Instagramin Tarinat-osiossa ja lupasi palata asiaan, kun he saavat ohjelmaan nimekkäitä vieraita.

Äsken nainen paljasti, että hänen silmäluomiinsa on tehty kauneusleikkaus. Lisäksi hänen hiustensa ja kulmakarvojensa väri on muuttunut. Hän päätti kommentoida ulkonäkömuutostaan sen jälkeen, kun lehdet alkoivat kirjoittaa siitä. Hän kertoi asiasta Instagramin Tarinat-osiossa.

– En ole aiemmin ollut asiasta avoin, mutta itse asiassa minulle tehtiin blefaroplastia silmäkulmien ihopoimuihin, platinablondina nykyisin viihtyvä Amanda Bynes kertoi.

– Se on ollut yksi parhaista asioista, mitä olen tehnyt itseluottamukseni hyväksi, ja se sai minut tuntemaan oloni paljon paremmaksi.

Bynes sijoitettiin kahteen erilliseen psykiatriseen hoitoon aiemmin tänä vuonna, ja hän on ollut erilaisissa mielenterveyslaitoksissa kuntoutumassa omasta tahdostaan.