Palokunnalle erikoinen tehtävä – boakäärme oleskeli keskellä tietä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pelastuslaitosten saamat eläimiin liittyvät tehtävät ovat muutakin kuin kissojen ja koirien pelastamista. Taannoin Floridan osavaltiossa Yhdysvalloissa toimiva palokunta sai tehtäväkseen käärmeen poistamisen yleiseltä tieltä.

Palmetto Beachin asukkaiden yllätykseksi paikallisen asuinalueen ajotiellä oleskeli valtava boakäärme. Apuun hälytettiin Miami-Daden palokunta. Tehtävän sai hoidettavakseen palopäällikkö Christopher Pecori.

Pecori onnistui saamaan yli kaksimetrisen boan turvallisesti pois asuinalueen keskeltä. Käärme tunnistettiin kuningasboaksi, joka ei ole Floridassa luonnonvarainen laji. Matelija toimitettiin palolaitoksen Instagram-julkaisun mukaan Floridan kala- ja villieläinviranomaisten käsittelyyn.