Nainen imitoi Kardashianeja TikTokissa – teki siitä itselleen uran

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yuri Lamasbella -niminen nainen sai jatkuvasti kuulla ystäviltään, että hän näyttää ja kuulostaa aivan siltä kuin hän olisi osa Kardashianin perhettä. Naista pyydettiin usein bileissä imitoimaan Kardashianeja ja se onnistui aina huvittamaan ystäviä.

Koronapandemian aikaan Yuri Lamasbella päätti kuvata TikTok-kanavalleen videoita, joissa hän imitoi Kardashianin siskoksia. Videoista tuli heti viraalihittejä ja nyt nainen on onnistunut tekemään itselleen uran realitytähtien imitoimisella.

Yuri Lamasbellaa seuraa TikTokissa jo yli 4,4 miljoonaa ihmistä ja naisen suosituimmilla videoilla on jo yli 23 miljoonaa katselua. Lamasbella oli juuri Entertainment Tonight -uutisten haastattelussa, jossa hän kertoi olevansa oikeasti Kardashianien superfani. Naisen tarkoitus ei ole pilkata realitytähtiä vaan osoittaa ihailunsa heitä kohtaan imitoimalla heitä mahdollisimman hyvin.

@yurilamasbella How Kim is planning Kourtney’s baby shower #relatable #realitytv #kardashians #kuwtk #funnyvideos ♬ original sound – Yuri Lamasbella