Salatut elämät jäi pitkälle tauolle – sitten sarja täyttää 25-vuotta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Salatut elämät -sarjan faneilla on perjantain jälkeen edessään jopa kuukauden mittainen odotus. Suosikkisarja jää joulutauolle perjantaina 22. joulukuuta. Sarja palaa televisioruuduille vasta tammikuun lopussa.

Salattujen elämien joulutauko päättyy maanantaina 29. tammikuuta, jolloin uudet jaksot alkavat MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. MTV Katsomo+ -tilaajat pääsevät tosin katselemaan jaksoja jo perjantaina 26. tammikuuta.

Uutta Salatut elämät -sisältöä on kuitenkin tulossa myös tauon aikana. Sarjan 25. syntymäpäovää vietetään 25. tammikuuta 2024 Helsingin Tennispalatsissa, jossa nähdään myös Salattujen elämien juhlajakso. Jakso esitetään samana päivänä myös muissa Finnkinon teattereissa.

Salatut elämät 25 vuotta -juhlanäytöksen liput ovat myynnissä Finnkinon sivuilla. MTV Uutisten mukaan kyseessä on ainutkertainen kokonaisuus, jota ei esitetä televisiossa.