Universumin kuumin tonttunen? Milanda Mooren rinnat pursuavat joulunpunaisesta asusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Milanda Moore on sinnikäs Instagram-malli, joka on saanut useat kerrat lähtöpassit sovelluksesta paljastelevan sisällön vuoksi. Nainen on tunnettu erityisesti muhkeasta povestaan, joka pysyy hädin tuskin piilossa pikkuruisten vaatekertojen alla. Hänellä on 1,6 miljoonaa seuraajaa.

Nyt parikymppinen luomurinnoilla varustettu kaunotar lupaa kaikille kilteille seuraajilleen lahjoja jouluna. Hän on pukenut punaisen alusasun ja keimailee kameralle rintoja hytkytellen. Nainen on todellinen tissifanien unelmayksilö, sillä rinnat nousevat kaikissa kuvissa estradille näyttävimmällä mahdollisella tavalla.

Internetissä vallitsee toisinaan epäsopusuhtainen käytäntö sisällön rajoittamisen suhteen. Hoikka nainen saa julkaista lähtökohtaisesti enemmän paljastelevia kuvia kuin muhkumpi kanssasisar. Sensuuria harjoitetaan lähinnä moderaattorien mielipiteiden perusteella.

Hän on vasta parikymppinen ja miehet ovat kehuneet kuviin suoraan, että naisen etu on juuri luonnollisuus. Ehkäpä plastiikkakirurgiset mallit ovat menettäneet hohtonsa – nyt fanitetaan luonnostaan kauniita ja upealla persoonalla varustettuja naisia.