Vin Dieseliä syytetään seksuaalisesta häirinnästä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vin Dieseliä syytetään naispuolisen työntekijän seksuaalisesta hyväksikäytöstä Fast and Furious 5 -elokuvan kuvauksissa vuonna 2010. Väitetty uhri on Dieselin tuotantoyhtiön avustajaksi palkkaama Asta Jonasson. Jonasson väittää, että Vin Diesel tarttui häneen väkisin kiinni.

Näyttelijän väitetään hiplanneen naista hänen sviitissään Atlantan St. Regis -hotellissa tapahtuneen kokoontumisen aikana. Jonasson väittää, että tilanne kärjistyi, kun hän yritti taistella Dieselin hyökkäystä vastaan. Hän väittää, että Diesel pakotti naisen seinää vasten ja riisui hänet väkisin.

Jonasson väittää myös, että toimintatähti riisui sitten housunsa ja pakotti naisen koskettamaan sukuelimiään. Väitteen mukaan Diesel nojasi naista vasten ja alkoi masturboida. Nainen piti silmänsä kiinni. Jonassonin lakimiehet yrittävät hakea naiselle oikeutta ilman, että kuuluisa näyttelijä pääsee pois vastuustaan. Vin Dieselin asianajajat ovat kiistäneet syytteet ja väittävät niitä vain rahastusyritykseksi, sillä Asta Jonasson työskenteli tiimin palveluksessa vain yhdeksän päivän ajan, TMZ uutisoi.