Sara Sieppi porealtaassa – pysättävän upea kuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Somevaikuttaja Sara Sieppi juhli joulun aikaa kuvankauniissä kodissaan, jonka oli sisustanut lämminhenkisen jouluiseksi. Sieppi kertoi kuvien kera joulun tunnelmistaan ja paljasti miten upealta asunnossa näytti. Myös juhlien jouluttaja itse poseerasi näyttävässä jouluasussa.

Nyt Sieppi on ehtinyt rentoutua myös porealtaassa, jonne hän asteli mustassa uimapuvussa. Mitä ilmeisimmin ennen rentoutumista takana oli jonkinlaista aktiviteettia rinteessä, sillä Sara viittasi kuvatekstissään afterskihin.

– Tän vuoden afterskiit näytti tältä. Saunaa ja pitkiä yöunia, Sara Sieppi kirjoitti.

Sara Sieppi tekee nykyisin merkittävää liikevaihtoa yrityksellään, joka keskittyy lähinnä sosiaalisen median vaikuttamiseen. Siepillä on jo yli 223.000 seuraajaa Instagramissa, jonne nainen päivittelee enimmäkseen kuulumisiaan. Taannoin Sara Sieppi teki itselleen myös TikTok-kanavan.