Claudia Romani herutteli joulun kunniaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen Claudia Romani nousi kansainväliseksi sometähdeksi jo vuosia sitten, sillä hän ymmärtää mikä vetää miehiä puoleensa sosiaalisessa mediassa. Taannoin hänet nimettiin maailman kuumimmaksi jalkapallotuomariksi. Suomea rakastava italialainen kurvitar on poseerannut aikoinaan myös suomalaisjoukkueen pelipaidassa.

Tällä kertaa Romani on viettänyt jouluaan näyttävästi paljasta pintaa somekuvissaan esitellen. Hän poseraa vihreissä jouluisessa alusasussa, joka paljasti takapuolen lähes kokonaan. Se oli tosin tarkoituskin.

Realitysarja Secret Storyä nykyisin tähdittävä Claudia Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi. Nyt hän on esitellyt auliisti kurvejaan, joista hänet tunnetaan ympäri maailmaa. Romani nimittäin esittelee mielellään juuri takapuoltaan verkossa seuraajilleen.