Jason Momoalle kritiikkiä käytöksestä – tämä video aiheuttaa pahennusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muun muassa Game of Thronesista ja Aquaman -elokuvasta tunnettu näyttelijä Jason Momoa on viettänyt viimeisen parin vuoden ajan sinkkumiehen elämää. Hän erosi Lisa Bonetin kanssa vuoden 2022 alussa 16 vuotta kestäneen suhteen jälkeen.

Nyt Jason Momoa esiintyi televisiossa BBC:n The One Show -keskusteluohjelmassa. Ohjelmassa oli vieraana myös julkkiskokki ja kirjailija Nigella Lawson. Lawson istui sohvalla Momoan vieressä, mutta moni kiinnitti Daily Mail -sivuston mukaan huomiota nopeasti Jason Momoan erikoiseen kehonkieleen.

Jason Momoa on saanut televisioesiintymisensä jälkeen paljon kritiikkiä sosiaalisessa mediassa siitä miten töykeä hän oli kääntäessään Nigella Lawsonille selkänsä. Useimmat ovat pitäneet 44-vuotiasta Momoaa huonokäytöksisenä, mutta osa arvelee kehonkielen olevan vain poikamaista kiusoittelua, jolla hän on halunnut kiinnittää 63-vuotiaan Nigella Lawsonin huomion.