Beverly Hillsin kyttä -elokuvat tulevat televisiosta – ensimmäinen osa jo tänään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen Beverly Hillsin kyttä -elokuvasta? Monelle tulee ensimmäisenä mieleen elokuvan tunnusmusiikki, josta on tullut yksi syntikkabiisien klassikkopläjäyksistä. Kappale on nimeltään Alex F elokuvan päähenkilön mukaan ja sen on säveltänyt saksalainen Harold Faltermeyer.

Toinen asia mikä nousee samalla sekunnilla mieleen on elokuvassa pääosallaan läpimurron tehnyt Eddie Murphy. Beverly Hillsin kyttä ilmestyi 40 vuotta sitten. Tänä vuonna ilmestyy elokuvasarjaan sen neljäs osa. Kolmas osa ilmestyi vuonna 1994, joten lienee paikallaan muistuttaa mieleen kaikki elokuvasaagan osat ja nyt MTV Sub tarjoaa siihen mahdollisuuden.

Sub esittää Beverly Hillsin kyttä -elokuvan kaikki kolme osaa peräkkäisinä päivinä siten, että ensimmäinen elokuva nähdään jo tänä iltana kello 21:00. Kaksi muuta elokuvaa nähdään samaan aikaan keskiviikkona ja torstaina. Neljäs osa ilmestyy ensi kesänä.