Luksushotelli sai tarpeekseen Kanye Westistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Miamissa sijaitseva viiden tähden hotellin henkilökunta on kertomansa mukaan kyllästynyt lomakeskukseen majoittuneeseen Kanye Westiin. Syynä on räppärin erityisvaatimukset liittyen esimerkiksi myöhäisiltojen vieraisiin.

Muotisuunnittelija ja räppäri Kanye West on majoittunut viiden tähden Four Seasons -hotelliin. Page Six -lehdelle on kerrottu, että miehellä on hotellissa käytössään jopa oma äänitysstudio. Hotelli on kuitenkin juhlistaan tunnetun South Beachin kaupunginosan ulkopuolella. Hotellin turvallisuushenkilöstö kertookin olevansa kyllästynyt Westin isännöimiin myöhäsillan juhliin, joihin saapuu runsaasti vieraita.

Lehtitietojen mukaan eräänä erityisen villinä iltana luksushotellista tuli ja meni noin 15 maastoauton jono koko yön, aina aamuviiteen asti. Artisti on sittemmin jo poistunut kaupungista, mutta hän ei välttämättä saa varattua enää huonetta lempihotelliinsa Miamissa.