Kahvilan vessa räjähti – asiakas haastoi oikeuteen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen Dunkin’-kahvilaketjun asiakas on aloittanut oikeustoimet haisevan onnettomuuden seurauksena. Asiakkaan mukaan Floridassa sijaitsevan kahvilan vessanpönttö räjähti, aiheuttaen hänelle fyysistä ja henkistä kärsimystä.

Paul Kerouac vieraili Floridan Winter Parkin Dunkin’-donitsikahvilassa noin vuosi sitten. Miehen nostaman kanteen mukaan wc-tiloissa tapahtui räjähdys, jonka seurauksena hänen päälleen lensi ulostetta, virtsaa ja wc-kaluston osia. Henkilökunta oli jälkikäteen kertonut asiakkaalle olleensa jo ennestään tietoisia wc-tiloissa ilmenneistä ongelmista.

Associated Press -uutistoimiston mukaan Kerouac syyttää kanteessa kahvilaa rikollisesta huolimattomuudesta. Kerouac kertoo kärsineensä onnettomuudessa ruumiinvammoista ja henkisestä kärsimyksestä, johon hän tarvitsi lääkärin apua. Dunkin’-ketjusta ei välittömästi kommentoitu tapausta tai oikeusjuttua uutistoimistolle.