Tupacin murhasta syytetty haluaa pois vankilasta – vetoaa ikään ja terveyteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen Los Angelesin alueen jengijohtaja, Duane ”Keffe D” Davis, on syytettynä hiphop-ikonin Tupac Shakurin tappamisesta vuonna 1996 Las Vegasissa. Nyt syytetty aikoo pyytää tuomaria vapauttamaan hänet vankilasta kotiarestiin ennen kesäkuussa pidettävää oikeudenkäyntiä.

Davisin asianajajat sanovat, että heidän 60-vuotias asiakkaansa on terveydellisesti huonossa kunnossa, eikä aiheuta vaaraa yhteisölle tai pakene välttääkseen oikeudenkäyntiä. Asianajajat haluavat tuomarin asettavan hänen takuusummakseen enintään 100.000 dollaria. Davis on kiistänyt syyllisyytensä murhasyytteeseen, Fox uutisoi.

Hän on pysynyt vangittuna pidätyksen jälkeen. Hänet otettiin kiinni 29. syyskuuta kotinsa ulkopuolella Hendersonin esikaupunkialueella. Hän on ainoa henkilö, jota on koskaan syytetty kyseisestä rikoksesta. Syyttäjät väittivät viime viikolla oikeudessa, että vankilan puhelintallenteet ja Davisin perheenjäsenille toimitettu nimiluettelo osoittavat, että todistajia on vaarassa vahingoittua, mikäli Davis vapautetaan.