Ellie Goulding poseerasi biksuissa Kroatian hiekkarannalla

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Ellie Goulding on tunnettu useista maailmanlaajuisiksi hiteiksi nousseista kappaleistaan. Goulding on musiikkiuransa lisäksi keskittynyt viimevuosien aikana myös kaksivuotiaan poikansa Arthurin kasvattamiseen yhdessä miehensä Caspar Joplingin kanssa.

Nyt Ellie Goulding on ollut lomalla Kroatiassa ja julkaissut sarjan upeita kuvia omalla Instagram-kanavallaan. Kuvissa nähdään miten 37-vuotias artisti nauttii Kroatian maisemista 34-vuotiaan ystävänsä Alessandra Balazsin seurassa.

Ellie Goulding on poseerannut ystävänsä kanssa hiekkarannalla ja esitellyt treenattua vartaloaan sinisissä biksuissa. Matkalla ei ollut mukana naisen aviomies, jonka kanssa suhde on näyttänyt viime aikoina rakoilevan. Ellie Goulding ja Caspar Jopling menivät naimisiin vuonna 2019, mutta viime vuonna heidän kerrottiin alkaneen asua eri osoitteissa.