Farrah Abraham sai taas pahoinpitelysyytteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teiniäitirealitysta aikuisviihteen pariin siirtynyt ja sittemmin lifestyle-vinkkejä jakava Farrah Abraham joutui taannoin tukkanuottasille ravintolan vartijan kanssa. Hän sai siitä hyvästä ehdollisen tuomion ja yhdyskuntapalvelua. Tilanne sai alkunsa baarista ulos heittämisestä.

Nyt samassa ravintolassa niin ikään turvallisuushenkilökuntaan kuulunut nainen on tehnyt oman rikosilmoituksensa pahoinpitelystä. Vartija sanoo, että Abraham oli läpännyt häntä kasvoihin ulosheittotilanteessa. Farrah Abraham ei ole ottanut tilannetta kovinkaan hyvillä mielin vastaan, ja nainen on nostanut vastajutun samasta tilanteesta, TMZ raportoi.

Abrahamin mukaan miespuoleinen vartija oli riepoitellut häntä kuin räsynukkea ja paiskannut maahan pannessaan televisiotähteä käsirautoihin. Miehen kerrotaan huutaneen Farrahille useaan otteeseen, että nainen joutuisi vankilaan vastustamisestaan. Toisin sanoen aiemmasta tuomiosta huolimatta tilanne on kaikkea muuta kuin käsitelty ja asiasta istutaan oikeutta vielä useaan otteeseen.