Maria Arreghinin rinnat paisuivat? Entistäkin kurvikkaampi kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen opiskelijatar Maria Arreghini on tehnyt viime aikoina kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Hän tienaa rahaa mallina ja sosiaalisen median vaikuttajana sekä esittelee usein vartaloaan seuraajilleen. Viime aikoina hän on lomaillut näyttävästi ympäri maailmaa.

Nyt Maria on poseerannut somekuvissaan Roomassa, jossa hän käyskenteli läpikuultava t-paita yllään. Näyttävä kaunotar on mahdollisesti käynyt ottamassa lisää täytettä poveensa, koska hänen kurvinsa vaikuttavat jopa aavistuksen suuremmilta kuin aiemmin.

Maria Arreghinilla on myös ikioma podcast. Hän saanee eniten seuraajia ulkonäöllisten avujensa ansiosta, mutta hyvä radioääni tuo plussaa. Rooman Sapienza-yliopistossa opiskeleva Maria Arreghini on tällä hetkellä urheilumedia Numero Diezin leivissä, mutta hän tekee myös muita juonto- ja pr-keikkoja.