Julia Stiles palasi suosittuun rooliinsa – videosta somehitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä Julia Stiles on vuosien varrella tähdittänyt useita hittielokuvia. Naisen ensimmäisiä suuria elokuvia oli vuonna 1999 ilmestynyt 10 Things I Hate About You, jossa Stiles näytteli edesmenneen Heath Ledgerin kanssa.

Heath Ledgerin kanssa tehdystä elokuvasta on jo 25 vuotta aikaa, mutta moni muistaa elokuvan kohtaukset tarkasti edelleen. Nyt Julia Stiles nähdään Instgramissa leviävällä videolla lukemassa elokuvan loppukohtauksen runon, joka näyttää saaneen fanit herkistymään.

Julia Stilesin esittämä Kat-hahmo lukee elokuvan loppupuolella koko luokkansa edessä runon, jossa hän luettelee asioita, joita hän vihaa Patrickissa. Runon ääneen lukeminen palauttaa elokuvan kohtauksen hyvin elävästi mieleen. Monia faneja tuntuu kommenttiosion perusteella liikuttaneen elokuvan muisteleminen etenkin siksi, että Heath Ledger on menehtynyt.