Marika Fingerroos viettelee sohvalla – kuvakulmat hivelevät mieltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosikymmeniä sitten suomalaisille tunnetuksi tullut Marika Fingerroos on julkisella urallaan ehtinyt tehdä monenlaista. Hän on työskennellyt glamour-mallina, poseerannut lehtien sivuilla ja aikoinaan myös levyttänyt popmusiikkia. Nykyisin Marika on suosittu sometähti.

Tällä kertaa Marika poseeraa näyttävästi sohvalla makoillen. Hän nimittäin keikistelee kameran edessä viettelevästi pikkumustassa ja on tietenkin valinnut kuvakulmat sen mukaan miten videosta saa mahdollisimman näyttävän. Ymmärrettävästi.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.