Uusi poptähti Tate McRae kertoi iho-ongelmistaan – joutui ottamaan kortisonipistoksen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen tanssija ja laulaja Tate McRae nousi suureen tunnettuuteen julkaistuaan muutama vuosi sitten You Broke Me First -nimisen kappaleen. Viime vuonna suurta suosiota jatkoi greedy-niminen kappale, joka paisui jättihitiksi etenkin TikTok-sovelluksessa.

Nyt 20-vuotias artisti on jakanut Voguen videolla omat ihonhoitorutiininsa ja helpon meikkityylin. Samalla nainen kertoi, että hän on oppinut tekemään oman meikkinsä kiertuebussissa ilman peiliä jopa kuudessa minuutissa.

Tate McRae on musiikillisen menestymisen ansiosta saanut monia upeita esiintymismahdollisuuksia. Esiintymiset ovat kuitenkin tuoneet mukanaan kiireen, matkustelun ja stressin, joka on tähden mukaan alkanut näkymään hänen ihollaan aknen muodossa.

Ennen Saturday Night Live -ohjelman esiintymistä naisen poskeen oli puhjennut niin paha akne, että McRae oli joutunut ottamaan kortisonipistoksen. Nyt artisti onkin alkanut enemmän kiinnittämään huomiota ihonhoitoonsa ja etenkin ihon puhdistamiseen.