Muistatko Tokio Hotelin? Saapuu Suomeen vuosikausien tauon jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tokio Hotel -yhtye niitti suurta suosiota Suomessa 15 vuotta sitten. Kyseessä on kaksoisveljien, Bill ja Tom Kaulitzin, perustama poprockyhtye. He esiintyivät kotikaupungissaan Magdeburgissa vuonna 2001, jossa he tapasivat muut bändin muusikot, Gustav Schäferin ja Georg Listingin.

Nelikon keskinäinen kiinnostus samantyyppiseen musiikkiin johti Devilish-yhtyeen perustamiseen. Vuonna 2003 poikia koitti onnenpotku, kun Universal Musicin Saksan edustaja tarjosi heille levytyssopimusta. Samalla yhtyeen uudeksi nimeksi tuli Tokio Hotel. Yhtye nousi myös suomalaisten fanien suosikiksi vuoden 2008 alussa, kun yhtyeen kolmannen albumin ensimmäinen sinkku nousi radiolistoille. Tokio Hotel saapuu Suomeen ensi vuonna osana maailmankiertuettaan.

Tokio Hotel saapuu konsertoimaan Helsingin Kulttuuritalolle 31. maaliskuuta 2025. Tour 2025 -kiertue ulottuu 12 maahan kevään 2025 aikana. Edellisen kerran Tokio Hotel esiintyi Suomessa vuonna 2017. Yhtyeen keulahahmo, Tom Kaulitz, on naimisissa huippumalli Heidi Klumin kanssa.