Rumer Willis esitteli uuden tyylinsä – hiusten väri puhuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bruce Willisin ja Demi Mooren tytär Rumer Willis sai viime vuonna poikaystävänsä Derek Richard Thomasin kanssa esikoisensa. Heille syntyi tytär, joka sai nimekseen Louetta Isley Thomas Willis. Rumer Willis näyttää käyttävän tyttärestään sosiaalisessa mediassa lyhennettä Lou.

Rumer Willis julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa hän esitteli uuden keväisen tyylinsä. Naisella on jo aiemmin ollut hiuksissa vaalentamisesta johtuva kellertävä sävy, mutta nyt tähti vahvisti lämmintä hiusväriä ja lisäsi siihen persikkaisen vivahteen.

Viime vuosi oli 35-vuotiaalla Rumer Willisillä oppimisen aikaa. Nainen oli raskaana ja synnytti, aloitti aamu-uinnit kylmässä vedessä ja keskittyi parantamaan omia traumojaan. Rumer Willis pääsi viime vuonna myös juhlistamaan seitsemättä vuotta raittiina.