Nicole Scherzingerin pikkuhousut liian tiukalla – sitten ilmeni ongelma

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Entinen Pussycat Dolls -laulaja, 45-vuotias Nicole Scherzinger on esiintynyt Andrew Lloyd-Webberin West Endin musikaalissa Sunset Boulevard. Tuotanto on ollut Lontoossa, mutta siirtynee tänä vuonna New Yorkin Broadwaylle. Scherzinger ilmoitti aiemmin olevansa mukana esiintyjäkaartissa.

Nicole Scherzinger oli uutena vuotena juhlimassa ja esiintymässä Lontoossa, jossa hänellä oli mukana myös hänen rakas kumppaninsa Thom Evans. Nainen julkaisi illalta useita kuvia ja videoita, joissa nähdään miten artisti laulaa ja pitää hauskaa ystäviensä kanssa.

Nicole Scherzingerin yllä nähdään kaunis läpikuultava asu, jonka alla on sukkahousut ja nuden väriset pikkuhousut. Viimeisellä videolla nähdään miten Scherzinger kertoo pikkuhousujen olevan liian tiukat, koska ne yrittävät nousta liian ylös. Videolla Scherzinger esittelee haarojaan samalla kun hän yrittää asetella pikkuhousuja paremmin ja vetää niitä alas päin.