Madonnan keikka alkoi myöhässä – fanit haastoivat oikeuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaksi poptähti Madonnan fania on aloittanut oikeustoimet tähteä ja hänen taannoisen konserttinsa taustavoimia vastaan. Syynä on CNN-uutissivuston mukaan keikan alkaminen kaksi tuntia aikataulusta myöhässä.

Madonna esiintyi 13. joulukuuta New Yorkin Barclays Centerissä osana Celebration Tour -kiertuettaan. Konsertin piti mainosten mukaan alkaa 20:30 paikallista aikaa, mutta Madonna nousi lavalle vasta 22:30. Michael Fellows ja Jonathan Hadden nostivat tapauksesta kanteen Brooklynin liittovaltion tuomioistuimeen.

Kanteen nostajien mukaan konsertti loppui keskellä yötä, jolloin julkinen liikenne kulki huonosti ja taksipalveluiden hinnat olivat nousseet. Arki-iltana järjestetyn keikan myöhästyneen aikataulun kerrotaan vaikuttaneen myös heidän seuraavan päivän perhe- ja työvelvollisuuksiin.

Kanteessa Fellows ja Hadden syyttävät Madonnaa, Barclays Centeriä ja keikkajärjestäjä Live Nationia harhaanjohtavasta mainonnasta. Kanteen mukaan heillä oli syy uskoa keikan alkavan 20:30, eivätkä he olisi ostaneet lippuja, mikäli olisivat tienneet sen alkavan vasta 22:30.