Claudia Romani peppu pystyssä rannalla – näinkin voi ottaa aurinkoa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodokkaana mallikaunottarena tunnetuksi tullut Claudia Romani nousi aikoinaan sometähdeksi ymmärrettyään mikä vetää miehiä puoleensa sosiaalisessa mediassa. Hänet nimettiin maailman kuumimmaksi jalkapallotuomariksi jo vuosia sitten. Suomea rakastava italialainen kurvitar on poseerannut aikoinaan myös suomalaisjoukkueen pelipaidassa.

Nyt Claudia on esitellyt Bahamalla erikoista tapaa ottaa aurinkoa, sillä hän on rannalla biksuissa käsilläseisonnassa pakarat kohti taivasta. Lienee selvää, ettei kukaan kovin pitkään jaksa tässä asennossa ottaa aurinkoa.

Realitysarja Secret Storyä nykyisin tähdittävä Claudia Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi. Nyt hän on esitellyt auliisti kurvejaan, joista hänet tunnetaan ympäri maailmaa. Romani nimittäin esittelee mielellään juuri takapuoltaan verkossa seuraajilleen.