Dua Lipa löysi uuden rakkaan – tässä uusi komistus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suuresta maailmanlaajuisesta suosiosta nauttiva brittiläinen poptähti Dua Lipa erosi mallipoikaystävästään Anwar Hadidista pari vuotta sitten. Sen jälkeen nainen yhdistettiin räppäri Jack Harlowiin, mutta heidän suhteensa ei montaa kuukautta kestänyt.

Dua Lipa seurusteli vielä viime syksynä 42-vuotiaan ohjaajan Romain Gavrasin kanssa ja esitteli miehen perheelleenkin. Ilmeisesti suhde ei kuitenkaan kestänyt, koska nyt 28-vuotiaan Dua Lipan rinnalla on nähty jälleen uusi komistus.

Dua Lipa nähtiin Daily Mail -sivuston mukaan Los Angelesissa treffeillä brittiläisen mallina ja näyttelijänä toimivan Callum Turnerin kanssa. Pariskunta tallentui paparazzien ottamiin kuviin, joissa nähdään miten rakastuneen oloinen pariskunta hymyilee toisilleen halaillen ja pussaillen japanilaisen Sushi Park -ravintolan ulkopuolella.