70’s Show -tähti ei päässyt vankilasta takuita vastaan – tuomari uskoi pakenevan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvin suositusta 70’s Show -televisio-ohjelmasta monille tunnetuksi tullut tähti Danny Masterson on tuomittu 30 vuoden pituiseen vankeusrangaistukseen kahdesta raiskauksesta. Mies on valittanut tuomiosta ja odottelee tällä hetkellä uutta oikeudenkäyntiä.

Danny Masterson on ollut vangittuna koko ajan sen jälkeen kun hänet tuomittiin syyllisenä. Nyt tähti on yrittänyt päästä vapaaksi takuita vastaan siihen saakka kunnes hänen valituksensa käsitellään oikeudessa. People-sivuston mukaan takuita ei myönnetty, koska näyttelijän pelätään karkaavan.

Los Angelesin ylimmän oikeuden tuomari Charleine Olmedo oli sitä mieltä, että 47-vuotiaalla Danny Mastersonilla on kaikki syyt paeta ja hyvin vähän syitä jäädä odottelemaan uutta käsittelyä. Mies pysyy tuomarin mukaan huvin todennäköisesti pidätettynä koko loppuelämänsä ajan.

Takuiden eväämiseen vaikutti suuresti myös se, että Mastersonin vaimo Bijou Phillips haki avioeroa miehestä syyskuussa. Koska miehellä ei ole kotia, johon palata, miehen uskotaan pakenevan mikäli hän pääsisi vapaaksi ennen valituksen käsittelyä.